Home » Portfolio

Portfolio

Op deze pagina vind je enkele websites die door Webdesign Eindhoven gebouwd zijn. Meer voorbeelden zijn op aanvraag beschikbaar.
 

screenshottextileTextile Festivals
www.textile-festivals.com

Textile Festivals organiseert quilt tentoonstellingen en kampioenschappen in Veldhoven en Berlijn. Het bouwen van deze website was een hele uitdaging: hij moest niet alleen responsive zijn, maar ieder evenement moest bovendien zijn eigen website krijgen die door de klant zelf aan te maken en aan te passen was. Met een WordPress multisite konden we dit realiseren.

Bezoek deze website

screenshotnedrusVertaalbureau Natalya Tkacenko BV
www.nederlands-russisch.com

Het Eindhovense vertaalbureau Natalya Tkacenko BV verzorgt vertalingen van Nederlands naar Russisch en Oekraïns. Zij wilde een professionele website en vertrouwde hierbij volledig op ons. Wij verzorgden een strak en zakelijk design met krachtige, frisse kleuren die goed aansluiten bij de Nederlandse en Russische vlag. We verzorgden tevens de teksten en de SEO van de site.

Bezoek deze website

Webdesign Dj Eindhoven door Webdesign EindhovenDj Eindhoven
www.djeindhoven.nl

Dj Eindhoven is een drive-in show die zich specifiek richt op de regio Eindhoven. De hele website ademt dan ook een Brabantse sfeer uit. De site staat op nummer 1 in Google en wordt ondersteund door diverse advertenties.

Bezoek deze website

Webdesign Eindhoven bouwt websites die staan als een huis; professioneel, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk.

Meer weten? Neem gerust contact op middels onderstaande buttons!

Draai je telefoon a.u.b. in de landscape stand om onze website te bekijken.